En skylleflaske til dig der er øm efter fødslen

En skylleflaske er et meget brugbart og smart stykke redskab, hvis man er øm efter fødslen. Hele underlivet kan føles ømt og følsomt, og det kan være en ubehagelig oplevelse med toiletpapir. Derfor kan en skylleflaske være meget brugbar, da man kan skylle efter med vand efter toiletbesøget, som føles meget mere behageligt sammenlignet med toiletpapir.

 

 Det er meget enkelt og nemt at gøre brug af en skylleflaske, der blot skal fyldes op med vand, og som derefter kan bruges til at skylle efter med. Dette gøres som regel ved at trykke på selve skylleflasken, der herefter sprøjter vand ud af skyllehovedet.

 

En skylleflaske er designet på en sådan måde, at man ikke skal være bekymret for, om hånden havner nede i toiletkummen under brug. Man skal således ikke frygte, at man må ned med hånden i en ulækker toiletkumme, for at kunne gøre brug af en skylleflaske.

 

Dertil er skyllehovedet designet og formet på en måde, der gør det nemt at få skyllet efter. Det gør en skylleflaske utroligt nem at bruge, og til et meget brugbart redskab, hvis man går med smerter og ømhed efter fødslen, og har besværligheder ved at bruge toiletpapir.

 

Der findes flere gode mærker på markedet, men vi kan anbefale en skylleflaske fra Momkind. Det er et dansk mærke, der har specialiseret sig i produkter til før og efter fødslen, og som vil sikre en meget høj kvalitet på alle deres produkter, herunder også på deres skylleflasker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close
arrow_upward